2012. okt. 10.

Új sorozatot indítok a jövő héttől az Androbiten, meg persze itt is!


Kedves Olvasó!

A jövő héttől egy újabb cikksorozatot indítok itt az Androbiten, melynek címe: "Windowsról jöttem..." A sorozat keretein belül egy átlagos felhasználó által használt Windowson elérhető alkalmazások, Linuxos megfelelőit, vagy helyettesítő megoldásait fogom bemutatni.

A cikksorozat ki fog térni a fizetős alkalmazásokra is (igen, van ilyen Linuxra is), de a fő cél az ingyen elérhető megoldások ismertetése. A sorozat minden reményem szerint egy időben fog megjelenni hetente a már megszokott "Az asztal, ahol élünk" sorozattal. Ha valakinek lesz a tarsolyában olyan alkalmazás, vagy megoldás, amit a cikk esetleg nem említ az adott témakörben, kérem ne fogja vissza magát, hiszen azért van a hozzászólás lehetősége. Ezzel egy kicsit szeretném interaktívvá tenni a sorozatot, hiszen így amolyan felhasználóktól, felhasználóknak jellege is lenne. Észrevételeket, ellenvetéseket szívesen fogadok!

Addig is, kellemes olvasgatást minden vendégnek!

t@m

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

DE-k WM-ek, satöbbi.. Mé útálom a Gnome-ot?

Mint az virtuális ismerőseim körében ismeretes, Openbox fan vagyok nagyon régóta. Mégsem ezt ajánlanám olyanoknak, akiknek nincs türelme/id...